Татяна Дончева заплаши с голо селфи, ако никой не се възхити на кампанията ѝ

Sep 23, 2014     zhelyo     3666
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРИКЛЮЧЕНИЯ - Лидерката на Движение 21 Татяна Дончева пожела населението да признае кампанията ѝ за най-рафинирана, като заплаши, че ако до утре няма видима възхита, ще пусне в интернет свои голи селфита.


След като слоганът "Внимавай в малкия текст" напомня на избирателите за нечистоплътните практики на политици и бизнес, а свиренето на цигулка и карането на двуетажен автобус сериозно разчупва стоенето с престорена усмивка сред досадни хора, известни като електорат, бившата депутатка от БСП се надява да не се стига до крайности, за да бъде оценена.


"Засега голото селфи ми е само част от мерките срещу мафията и олигархията - за да ги фрустрирам, докато ги изпонаарестувам всичките. Но може да бъда принудена да го ползвам за цялото общество, ако не кажете, че да се свири добре на цигулка е много по-яко, отколкото да се движиш сред клети хорица като сред крепостници и да се правиш на загрижен за съдбите им, преди отново да се натовариш в джип" - каза пред медиите родният Чърчил.
Движение 21 е с №1 на бюлетината на предсрочните избори, но от формацията вече са сигурни, че поне половината от гласовете за тях ще бъдат дадени за тези с №21, които бяха или Нова сила, Нова алтернатива, Нова България, Общество за нова България, Новото време или пък НОВА Телевизия поради извънредната идейност при именуването на политическите организации у нас.


zhelyo


 

Бързо се възхитете!

Избери отговор!
Край