10 Не!Съвета: Как да влезем във форма, без да се превърнем в самовлюбени задници

Mar 18, 2015     zhelyo     8150
Хубаво е да влезете в някаква добра форма, така че да не се задъхвате, докато четете Не!Новините или докато паркирате комбито си. Да, комбито, защото дебелите хора, които искат да влязат във форма карат комби. Дебелите хора, които не искат да влязат във форма, карат черен джиБ.

Медия №37 ще се погрижи за вас:


1. За всяко изядено нещо напишете статус във Facebook с обяснение какво е. Ще спрете да се тъпчете, за да не досаждате на приятелите си или ще си се тъпчете и няма да имате приятели, за които да пазите някаква форма и спокойно ще може да се разплуете.
2. Винаги някой някъде е в по-добра и някой друг - в по-лоша форма от вас. Вие сте обречени на посредственост, така че не си го навивайте като фикс-идея и се наслаждавайте на живота извън метаболизма си.

3. Колкото и да сте самодоволни, не сте нищо повече от зреещо пиршество за червеите. А тогава няма да можете да си сложите потно селфи в огледалото.

4. Забременейте. След 9 месеца рязко ще свалите 3-4 килограма, което си е успех. 

5. Дори да сте в добра форма, някой някъде ще се сети, че сте се потили много, вмирисвали сте анцузи и ще му стане гнусно от вас.

6. Ако подобрите физическото си състояние чрез редовен и хубав секс, няма да изпитвате нужда да си снимате пениса/вагината и да се самохвалите на хората. Единствено хората, влезли във форма по нещастен начин го правят. Загубеняци.
7. Не яжте пръжки с маруля. И марулята има калории, а точно нейните са ви съвсем излишни.

8. Велислав Вуцов е бил футболист. Тичал е, скачал е, бил е нещо като атлетичен. Дузина ваши приятели потриват с ръце да ви слагат едновремешни снимки откакто сте били във форма, когато станете Вили Вуцов.

9. Направете 20 коремни преси. Или недейте. Но ако ще споделяте на други хора, че сте направили 20 коремни преси, го направете, само ако сте се наакали.

10. Спокойно. Влизането във форма е субективно, защото всичко си е някаква форма. Така или иначе, Рубенс няма да ви нарисува, щото е умрял. 


zhelyo

В каква форма сте?

Избери отговор!
Край