Таен чат във Viber: Румен Радев викнал военни да бранят Конституцията от преврат на неграмотници?

Aug 26, 2020     zhelyo     5429
ДОНДУКОВ 2 - Държавният глава призовал своите военни колеги да защитят Конституцията на Република България от опитите за промени на хора, които дори не могат да си подравнят текста.

Това съобщи NOVA телевизия, позовавайки се на хакната тайна чат група във Viber, в която Румен Радев дружал с други генерали, разменяли си рецепти, весели картинки и обсъждали политиката.

"Не трябва да се дава на тия безкнижници да пипат Конституцията. Ще подготвя дрона да пусне яйца. Призовавам ви и вие да измислите с какво Българската армия може да се противопостави на очакваната охрана от 17 000 полицаи и 200 чеченци от охранителна фирма" - написал президентът до съратниците си.
Според изтеклия чат държавният глава предвижда по хитър начин да разпусне Парламента - като проведе полеви тест за наркотици на депутатите, които са се върнали от голяма ваканция и е съвсем нормално и по човешки да са се нагърмяли на бело.

"И като разпуснем Парламента, обявяваме Мая Манолова за императрица, а Еленко Божков за главен фризьор" - пише още Радев в чата.

Ще дойдат ли танковете?

Избери отговор!
Край