Цветан Цветанов: А по-добре ли е да съм в социално жилище във VIP комплекс или с подставени лица да купя къща в Барселона?

Mar 20, 2019     zhelyo     6018
ДО ГЛАГОЛИЧЕСКА БУКВА, ПРИЛИЧАЩА НА ПЕНИС - По топъл халат и леко сънен Цветан Цветанов днес бе излъчен на живо във всички сутрешни блокове между скандал с учителка, обидила ученичка на кифла, и селска кметица, която собственоръчно инспектира ремонт на мегдана в центъра.

Причината бе луксозното ултраВИП жилище, което председателят на ПГ на ГЕРБ е придобил, менкайки две от повтарящите му се жилища и 100 000 лева, получили се от 30-минутна оборка на шкафовете в едно от останалите 73 жилища на семейството.

"Не виждам защо все с моите имоти се занимавате, махайте ги тия камери, за да не спрем рекламите, които хранят медиите ви" - ядосан бе Цветанов в началото, но родните журналисти са известни с упоритостта си спрямо силните на деня.
"Ама защо с мен се занимавате? Направил съм сделка. Защо не врете камери на онзи, дето 8 години живее в жилище-подарък в луксозен комплекс в същия квартал? Ами онзи, дето с подставени лица е купил къща в Барселона? Ами ако ровнете повечко, какво ли ще излезе, ама не ви стиска, само мен ме тормозите!" - почти се разрида бившият вътрешен министър.

Съседи на Цветанов също се притекоха на помощ и обявиха пред журналисти, че той съвестно си плаща за асансьор и чистачка, поздравява и най-хубавото - самият той е луксозен човек, пасващ на луксозното живеене.

Защо всички телевизии така разкъсаха Цветанов, все едно е клипче на ученичка, играла кючек?

Избери отговор!
Край