Съседи нямат търпение за локдауна, залагат дали комшийката ще издържи 12 рунда бой с мъжа си

Nov 25, 2020     zhelyo     3903
У ТЯХ - Комшии от цял вход са си организирали малки спортни залози, трепетно очаквайки започването на втория локдаун за годината.

Събитието, на чийто изход залагат, е от спортно-битов характер, като очакванията са сблъсъкът между съседката и мъжът, с който живеят на семейно-алкохолни начала, да започне още в събота срещу неделя.

Познавачите разчитат, че отново силната музика на събитието няма да попречи на чуваемостта тъй като отново не са успели да се сдобият с телевизионните права и ще трябва основно да слушат.
"Към края на март я повали още в третия рунд, но при реванша малко преди Великден тя му издържа и трябваше да отбелязваме резултата по точки, след като пратихме бабата от първия етаж уж за услуга, но всъщност да провери колко синини има тя и дали е успяла да го одере" - споделя домоуправителката, заемаща и ролята на букмейкър.

Както е известно, блокирането на голяма част от населението по домовете с цел запазване здравето му, засилва стремежа към бойни изкуства и много домакинства и хиляди жени и мъже се изправят в единствения спорт, в който класирането е общо.

"Аз залагам, че тя ще го заколи тоя път" - хвърли 50 лева тоя от последния етаж, предизвиквайки обвинения от други съкооператори, че не трябва да ѝ дава идеи, защото така ще е нагласена работата и няма да е честно.

За повече информация относно кампанията "Вечните хитове на България" ударете настоящия линк.
 

Имате ли комшии, които се състезават на домашния тепих?

Избери отговор!
Край