Столична община дава награда за запомнящо се име на колчетата на "Графа"

Sep 3, 2019     Венелин Костадинов     4171
СОФИЯ - Столична община обяви конкурс с награден фонд за този, който пръв измисли запомнящо се име на колчетата, които бяха монтирани по бул. "Граф Игнатиев" в София.

Това обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова, която лично одобрила дизайна на новите ограничители, които трябва да възпрат хората да се хвърлят под трамавите. 

"Много ми хареса сравнението с перките на акули, което се наложи в публичното пространство през последните месеци. Аз лично нямаше да се сетя за такава метафора, но в интернет се намериха много умни хора За съжаление трябваше да ги демонтираме и сега всичко почва наново", заяви разочарованата Фандъкова. 
Според източници на "Не!Новините" цялата администрация на Столична община била впрегната да измисли оригинално име на новите колчета, което да бъде достатъчно запомнящо се и да бъде одобрено от всички. За съжаление обаче, всички сравнения били препратки към фалоси, които не се сторили достатъчно оригинални на Фандъкова.

"Искаме да мислите outside the box", обърнала се кметицата към своите подчинени, спед което се сетила да се потърси помощ от групата  "Забелязано в София', където всички са доказано умни.
 
Така от общината са склонни да позлатят този, който измисли достатъчно оригинално име, за да го кажат по телевизора в сутрешния блок на bTV и NOVA. Конкурсът ще трае поне, докато хората започнат да демонтират сами колчетаа в знак на граждански протест. 
 

Как да казваме на новите колчета по "Графа"?

Избери отговор!
Край