Станишев и Местан се заканиха на Сидеров: Съвест къща не храни!

Aug 13, 2013     zhelyo     4916
Съвестта е хубаво нещо, но не се яде. С тази теза отговориха лидерите на БСП и ДПС на изявлението на Волен Сидеров, че той и депутатите от "Атака" ще гласуват по съвест относно промените по бюджета и тегленето на заем в размер на 1 млрд.


"Е, щом от Атака са решили най-после да гласуват по съвест, кои сме ние, че да ги съдим. Но да внимават дали ще е тая съвест, дето пълни хладнилника!" - фигуративно се изрази Людовик Местан, лидер на Движението за права и свободи.


Местан допълни, че вече не се сърди на тезата на Сидеров, който твърди, че ДПС е противоконституционна, тъй като Сидеров е показал завидна съвест от 29-и май насам.
Сергей Станишев, лидер на Българската социалистическа партия, допълни колегата си от ДПС, като подчерта, че Сидеров трябва да намери в редиците на партията си поне двама с правилна съвест.


Очаква се съвестта на Атака да е опряна на тезата, че Плевнелиев е извършил държавна измяна, вечеряйки с турци по време на техния празник, докато подкрепянето на протурска партия, участваща във властта, е национално отговорна позиция.


zhelyo


 

Какво ще избере съвестта?

Избери отговор!
Край