Ново 15: Станишев се отказа да е евродепутат, щял да става банкер

Jun 26, 2014     zhelyo     8721
ПРИКАЗНИЯТ СВЯТ НА НАРНИЯ - Маневреният като маршрутка, управлявана от подпийнал перничанин, лидер на БСП се отказа от онзиденшната си идея да иде в Брюксел и да евродепутатства.


"Ситуацията е променена. До онзи ден България имаше най-голяма нужда от мен. После цяла Европа ме призова да я спася, но днес виждам, че най-важна е сигурността на банковия сектор, който смятам да стабилизирам. Влизам в КТБ" - сподели Станишев, почти убеден, че до края на седмицата това ще е решението му.


Сега бившият депутат на БСП Курумбашев, който вчера изгори новия си апартамент в Брюксел, международния си паспорт и записа децата си отново на училище в Чипровци, се наложи да стяга багаж и да отива в белгийската столица, предават наши източници от Позитано ~20.
Станишев ще поеме ръководството на КТБ, като за своя дясна ръка ще вземе Румен Гечев, като целта му е да спаси България от банков колапс.


Очаква се едва след около 4 дни да стане ясна следващата идея на Станишев, като към момента той се е заклел да не става депутат в следващия парламент, кмет на Исперих и продавач в Lafka.


zhelyo

Колко струва думата на Станишев?

Избери отговор!
Край