Подведени от Волен Сидеров, Станишев и Борисов се снимаха голи

Oct 25, 2013     zhelyo     11629
След като Атака подведе БСП и ГЕРБ според лидерите на двете най-големи парламентарни групи, по-късно самите Сергей Станишев и Бойко Борисов признаха, че харизмата на Сидеров ги е изманипулирала да се снимат голи.


"Отдадени на желания да трогнем електората и да му се харесаме, ние се снимахме голи с пура" - признават двамата леконравни лидери в серията оправдания, които дадоха на европейските си партньори след странната подкрепа на мораториума върху продажба на родна земя на европейски граждани.


Лидерът на европейските социалисти обяви, че е бил подведен от популизма на голото тяло, като окачестви снимането си без дрехи като прибързана, необмислена и търсеща сензационност акция.
Бойко Борисов пък декларира, че просто е желал да се изфръцка с добре поддържан от фубол прасец, но пропуснал да оцени факта, че след снимане гол не може евентуално да работиш като секретар в НЕК, което било сериозен минус.


Същевременно Людовик Местан съобщи, че се гордее с това как Сидеров подвежда и излага другите двама, което било екзактно това, което се очаквало от Атака и нейния лидер.


zhelyo
 

Кога за последно се подведохте да повярвате на български политик?

Избери отговор!
Край