Сорос спира да спонсорира протестите, ще купи БСП

Sep 5, 2013     zhelyo     6705
След като два месеца поддържа антиправителствените протести в България, Джордж Сорос достигна до заключението, че колкото и да са забавни протестите, ще му е много по-изгодно да купи столетницата като параван за икономическите си интереси.


"Голям купон бяха протестите, но истината е, че на този етап ще ми е много по-евтино да купя българската социалистическа партия. Гражданското ви общество прави страшни хепънинги, но пък по 50 лева на човек на ден ми излиза солено. Знам, че протестите ви забавляват, но с парите, които хвърлих по тях бих могъл да купя два пъти БСП и ДПС и десетина лобистки закона като бонус. Няма смисъл да си играем с държавни преврати" - споделя Сорос пред българската нация.


БСП и ДПС са доволни от намеренията на бизнесмена , като дори предлагат да се организира търг,  на който Сорос, Цветан Василев и всички други заинтересовани кукловоди да могат да наддават за тяхната подкрепа.
Както е известно, унгарско-еврейско-американският рептил и масон бе разконспириран от Бисер Петното и Мишо Шамара, но все още не е арестуван, въпреки доказателствата, че пуска кемтрейлс, не си вдига седалката в тоалетната и ще се жени за много по-млада от него жена, която не е чалга-изпълнителка.


saaata
 

Колко облажихте от Сорос през последните месеци?

Избери отговор!
Край