Подписите в подкрепа на правителството набъбнаха до 12 милиона, Орешарски назначава още министри

Jul 31, 2013     zhelyo     7617
През изтеклата нощ подкрепата за правителството скочи рязко и на зазоряване в МС бяха внесени допълнително стотици кашони с подписи на граждани и селяни (Мишо Шамара не присъства, тъй като рапърите спят до късно).

 
Идвайки на работа, премиерът Орешарски благодари за подписката и с насълзени от вълнение очи заяви: „Спасибо, т.е. исках да кажа - благодаря! Трогнат съм! До днес ние работихме като за 7-милионна България, но щом населението се оказа толкова многобройно, ще назнача още министри в кабинета. Все пак ние трябва да удвоим усилията си. Ще помислим и за връщането на Делян Пеевски в ДАНС, защото само човек като него може да отговори на толкова обемна подкрепа, каквато е тази 12-милионна подписка”.

 
И докато социлозите късаха своите дипломи (а някои дори отидоха да играят голф, за да преглътнат горчилката, че не познават достатъчно добре социума), в медийното пространство веднага се появиха слухове, че е най-добре да се назначи едно правителство за Северна България и едно за Южна.
 
След като процесорите на компютрите имат две ядра и дори повече, защо и нашето правителство да не бъде двуядрено” – заявиха политолози, превъзбудени от новината, че българите са 12 милиона плюс още 3-4 хиляди маргинали, които се разхождат вечер по жълтите павета и слушат музика от бял роял.

Vasko Bog
 

Колко пъти подкрепихте премиера?

Избери отговор!
Край