След скандала със записите: Лидерите на ПП ще сложат GoPro челници и ще стриймват по 24 часа

May 29, 2023     zhelyo     4689
МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИМЕЙЛ - След скандала с разпространения от Радостин Василев 5-часов запис от заседание на ПП, в който се обсъжда възможността за правителство с ГЕРБ и Мария Габриел, лидерите на “Продължаваме промяната” обявиха необичаен курс към повишаване на прозрачността на своята дейност.

Кирил Петков и Асен Василев заявиха, че те и съпартийците им ще си монтират GoPro челници и ще излъчват по 24 часа всичко, което правят, говорят и виждат, за да покажат, че ако не бъдат извадени от контекст, са си все пак от добрите.

“Искаме да натикаме отново ГЕРБ в изолация, за да не надигат глава сега, сякаш забравихме записите през годините с това как самите те управляват България и как унижават дамите сред тях. Няма какво да крием, от посолството разрешиха", заявиха Петков и Василев в първите секунди на своите излъчвания в Twitch.
Всяка вечер highlights от деня ще се качва във Faceboook, a в неделя е предвидено коментарно студио с Гала, Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Мондьо. 

“Ще може да видите всяка една наша среща, да чуете всеки един наш разговор и да четете нашите SMS-и и имейли. Знаем, че доверието не се подарява, а се заслужава и след записа го поизгубихме. Ние трябва да започнем да говорим така, сякаш всички ни гледат и няма по-добър вариант от това всички да ни гледат”, допълни кандидат-ротационният премиер академик Николай Денков.

 

Бихте ли гледали?

Избери отговор!
Край