След рицарството: Илияна Йотова стана и нинджа на годината

Dec 5, 2023     zhelyo     4078
ЧЕРВЕНА НИНДЖА - След като беше удостоена с титлата "Рицар на годината 2023" от Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България​​, вицепрезидентът Илияна Йотова продължава да събира лаврови венци в неочаквани сфери.

Днес тя бе провъзгласена за "Нинджа на годината" в неофициална церемония, проведена от Плевенското братство на нинджите, клон София.

Йотова демонстрира своите невероятни умения в изкуството на нинджуцу, включително майсторство в камуфлажа, стратегическо планиране и изключителна бързина на реакцията, котешки рефлекси и пъргавина на тяло, ум и душа.
Според източници близки до вицепрезидента, нейните умения са станали известни след като тя успешно се е справила с множество политически и дипломатически мисии със стил и изящество, характерни за нинджите.

Очаква се до края на седмицата Йотова да бъде удостоена с други cosplay ордени, медали и плакети като "Майстор друид на 2023", "Почетна Покахонтас 2023" и "Жената чудо" в конкурс, спонсориран от печки "Чудо".

Как се става рицар?

Избери отговор!
Край