Канят Сидеров на Какао Бийч, ако раздаде от неговите весели субстанции

May 9, 2014     zhelyo     6191
КАКАО БИЙЧ, СЛЪНЧЕВ БРЯГ - Организаторите на едни от най-големите партита по българското Черноморие, провеждащи се на Какао Бийч в Слънчев бряг, настояват лидерът на партия Атака да се включи в тазгодишните купони. Поканата към Сидеров е за участие в кетъринг услугите и по-специално снабдяването с вещества, без които партитата са по-сухи и скучни от Люба Кузелич.


ПП “Атака” може да си осигури хиляди гласове от предимно млади хора, каквито са посетителите. Трябва само Волен да донесе от неговото и да се изкъртим.”, заяви човек с тъмни слънчеви очила, прикриващ очи с комунистически цвят, ама едва ли от умора.


Любителите на електронната музика възприемат Сидеров като шеф на безцветното не само заради цвета на косата и агресивното му поведение, но и заради завидното му самочувствие, което за човек с ръст метър и петдесет, е доста впечатляващо.
Самолетни компании се надпреварват в офертите си към депутата, заради който ще пуснат специален полет за обичащите адреналина, с неконтролируем психопат на борда. Според запознати Волен е идеолог на нова синтетика - Алфатемини, която промива мозъка на приемащите я до такава степен, че въпросните са склонни да вярват в съществуването на клонинги между Левски и Путин, псведо-националистични джуджета, способни да измъкнат България от мизерията.


zhelyo

Как ще минат партитата на Какао Бийч с Волен?

Избери отговор!
Край