Волен Сидеров пожела титлата княз, заплаши кворума, ако не му я дадат

Oct 3, 2013     zhelyo     6649
Крайъгълният камък на българския парламентаризъм и куриер №1 на страната Волен Сидеров пожела парламентът да му присъди благородническата титла княз, след като вчера осигури кворума при неуспешния вот на недоверие към правителството.


"Ако ще ви правя кворум, искам нещо в замяна. Ако не ми дадете, правете си кворума сами" - заключи лидерът на Атака, внасяйки лист с допълнителни искания.


Сред желанията на пазителя на България от ДПС са да командва в Авиоотряд 28, да може да яде сладолед през зимата и да си ляга, когато си поиска. Ако не бъдат осигурени тези привилегии, той заплаши Людовик Местан и Сергей Станишев, че ще трябва да съжителстват 3 дни с депутатите му.
Очаква се коронацията на Волен Сидеров като княз да бъде до идния вторник, за да не рухне правителството на страната. Оценката на съветниците на Орешарски, Станишев и Местан е, че панаирът няма как да стане по-абсурден, стига да е в името на властта.


През следващата седмица Сидеров е поръчал надуваем замък за кулоарите на Парламента, където заедно с депутатите си ще подскачат, докато замерят журналисти с ведри реплики.


zhelyo


 

Докъде ще стигне Волен Сидеров?

Избери отговор!
Край