Най-шармантният синоним за “положение и обстановка” ще спечели 10 лв. и салам “Народен”

May 20, 2020     laleto23     3376
ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ ФОКУСНИК – На отчаян извънреден брифинг, кризисният щаб обяви твърдо най-новата си инициатива, спонсорирана от Клуба на магьосниците в България, а именно - Извънреден конкурс за най-шармантен синоним на извънредно положение и извънредна обстановка, които бяха използвани досега и вече няма да бъдат актуални и пленителни за публиката.

“След 14 юни ще трябва да замениме обстановката, защото на българина вече много бързо му втръстват по-обикновените думички” – обявиха от щаба по големия медиен екран. Маговете на България са обединили пръчки и са приготвили специално десет лева и един салам, в подкрепа на храбреца, който ще спаси промеждутъка между юни и юли и ще го запълни с екзистенциален смисъл.

Здравният министър Ананиев поясни чрез Наредба, качена в Jobs.bg: “Търсим единствено необикновени, вълшебни и фантастични думи. Предложения от рода на “извънредна конфигурация, извънредно пълнолуние и извънредна поза” няма да ни свършат никаква работа, така че си опичайте мозъците с умерени дози 5G.”
За да станете новия герой на България, кандидатствайте по обявата. Всичките ви лични данни по GDPR вече ги знаеме и без това и не са ни интересни. Но все пак ще ги пуснеме на пост в нета, ей така, за забавление.  

В какво да влезнем след 14 юни?

Избери отговор!
Край