Руските шпиони се оказаха просто хора, смятащи, че руската салата на Берьозка е "уау"

Mar 19, 2021     zhelyo     9364
КОД ТАЙФУН - Гръмки детайли от последните минути за вчерашната операция на ДАНС, при която се твърди, че са задържани руски шпиони, предавали държавни тайни на плешиво джудже.

Оказва се, че държавната измяна е била осуетена в зародиш от агенти на най-високо ниво у нас, използвали СРС-та, за да установят склонностите към шпионаж, а за вчерашната специализирана акция в София не е платено от средства на данъкоплатците, а с долари и евра за цигански сватби и кръщенета.

"Дълго време следяхме определени лица от южните квартали на София и посока Перник. Засякохме подозрително твърдение, че руската салата в Берьозка е "истинска руска салата", каквото и да значи това и се клеха с кръв в нея. Наш контрашпионин пробва нея салата и каза, че ако е на 4 водки, ще е супер, но далеч няма очаквания "уау"-ефект" - обясниха специално за Не!Новините от ДАНС.
Специалисти по контраразузнаване и държавна сигурност обявиха, че единственото, което прави една руска салата руска, е да я наричаш "аливие" с преигран руски акцент, и тя да е разбъркана в легенче, но признаха, че нямат детайли относно задържаните лица.

Лидерът на подкрепящата парламентарното мнозинство Атака - Волен Сидеров обяви пред наш екип за шпионите, че "тея не са от нашите", след което ни метна пари, крадени от Макдоналдс тъпи пластмасови играчки и ни съпроводи с барабанчето.

Правите ли се на connoisseur за неща като руска салата?

Избери отговор!
Край