Румен Радев с тежка изповед към народа: Като бях пилот, НАТО ни заповядваха да пръскаме кемтрейлс

Jul 14, 2023     zhelyo     8031
ВЪВ ВОЙНА ЗА МИР С БЕЗРОДНИЦИТЕ - В ексклузивно интервю за прохождащ родолюбив ютюб подкаст Румен Радев призна, че е участвал в тайни операции за разпръскване на химически вещества над цивилни обекти в България и други страни от региона.

“Това е истината, която се опасявах да споделя до сега, но считам, че народът има право да знае. Като пилот на НАТО ни заповядваха да пръскаме кемтрейлс над цивилни. Не мога да мълча, когато същата тази организация подклажда войната в Украйна срещу невинния руски народ, въоръжен с подръчни средства и любов към родината" - не крие сълзите си държавният глава.

"Сеенето, както оперативно се нарича, на кемтрейлс е част от глобален план за контрол над климата, здравето и съзнанието на хората. Не знаех какво съдържат тези вещества, но знам, че са опасни и вредни. Ние бяхме принудени да го правим, ако не - не ми се мисли.” - сподели Радев.
Президентът добави, че е решен да разкрие всички тайни документи и свидетелства за тези операции, които са скрити в президентството и стария му кабинет на ръководител на военновъздушните сили на България. Той призова народа да му даде подкрепа и да не се доверява на официалните източници на информация, защото са контролирани от безродници.

“Аз съм вашят глас и вашата защита. Аз не съм част от системата, аз съм част от вас. Затова ви моля, не вярвайте на лъжите и пропагандата, които ще ви сервират от НАТО, ЕС и САЩ. Те искат да ни подчинят и да ни унищожат. Ние трябва да се обединим и да се борим за свободата и бъдещето на България. Да помолим Русия да пусне Сарматите и да ни спаси!” - заключи Радев.

И сега ли вече ще отричате кемтрейлс?

Избери отговор!
Край