Родители искат забрана на гроздето и динята без семки, били джендър пропаганда

Aug 17, 2023     zhelyo     1891
СЕМЕНЕН СЪВЕТ - Група родители от София подаде петиция до Министерството на земеделието, храните и горите, в която иска забрана на продажбата на джендър неутрални грозде и диня без семки.

Според тях, тези плодове са противоестествени и подминават Божиите закони за създанието. Те смятат, че консумацията на такива плодове може да повлияе негативно на половото и морално развитие на децата

"Искат и децата ни да са без семки и костилки. Да нямат същина. Да се развиват срещу природата и Бога, да нямат семки, за да не създават проблеми на световните господари" - споделя Веронка Шашликова, която е научила дъщеричката си не просто да яде истински неща със семки, а да бели и солен печен слънчоглед бързо и ефективно.
От Министерството на земеделието, храните и горите посочиха, че тези плодове не са генетично модифицирани, а са резултат от селекция и хибридизация, които са приложени от векове в земеделието. Те добавиха, че няма никакви научни доказателства за връзка между консумацията на такива плодове и половото развитие или ориентация на хората. Родителите отговориха, че това е становище на безродници и продажници.

"Замислете се. След време децата няма да разбират дори песента "посях две праскови и две череши", която вече бе деджендъризирана и подменена, защото в традиционните ценности е прасковите и черешите да се садят. Обричате народа на изчезване" - развика се Гевгелий Тонколонков пред входа на министерството. По-късно мъжът призна, че няма деца, но иска да защити чуждите и предложи цялото безсемково грозде да му се подари, за да го превърне в ракия.

Как стават без семки тия плодове?

Избери отговор!
Край