Самуил Петканов иска забрана за Netflix, OnlyFans, футболните мачове и излизането навън, за да слушат хората аудиокнигата му

May 23, 2024     zhelyo     1317
Бележитият неуспял олигарх Самуил Петканов поиска от държавата и институциите да се забранят всички интересни неща, докато нацията не изслуша първото издание на негов роман в аудиоформат - Съвременна българска митология.

"Настоявам да се прекъсне достъпът до Netflix, OnlyFans, другите платформи за гледане, да се обяви локдаун и да се пускат навън само хора със сертификат, че са се насладили на божествения глас на Йордан Жечев, четящ моята първокачествена литература" - заяви Петканов собственоръчно чрез настоящия абзац.

Носителят на две подмишници творец настоя държавата да помогне на изкуството, като забрани всички възможности населението да се прави на ударено и да не чуе най-чудесната аудиокнига в света.
"Не искам някакви чудеса и невъзможни неща от това всички пълнолетни да бъдат обложени с данък на стойност четирите ми издадени книги и да ги прочетат през ваканцията, след което да напишат литературно-интерпретативни съчинения, за да не се наложи да повтарят, нали? Аудиокнига е, хубаво е, сядаш си и слушаш" - остава реалист в мечтите си Петканов. 

При неистов успех на писател №37 в България и №32 в Света, той обещава книгите му да бъдат филмирани и за Холивуд и седмица след премиерите им лично да ги качи в Замунда, за да благодари за подкрепата и търпението от страна на българския народ, които евентуално ще го тласнат по този път на успеха.

Ще слушате ли книгата?

Избери отговор!
Край