Роден startup ще прави изтребителите, ще бъдат крафт - с кардамон и без глутен!

Jul 11, 2017     zhelyo     3067
ВСИЧКО 6 - Родна фирма ще произведе изтребителите за армията и така окончателно се слага край на врявата, вдигната от един и същ човек, а именно президентът Радев и депутатът Цветанов.


Фирмата разбира се е startup и произвежда крафт-самолети ръчна изработка, които са био, еко, органик и ще струват същите пари като Грипените и Ф-16-те, но ще са Made in BG и ще летят тотално със зелена енергия, като ще бъдат изстрелвани с гигантска прашка и ще планират в небето безмоторно, за да не цъкат кемтрейлс.


Величко Дафов е най-регулярен хипстър, извадил незнайно откъде пари за изграждането на малка фабрика, в която да се произвеждат части и сглобяват летателни апарати. Именно той ще произведе самолетите:
"Българското небе отново няма да е най-сигурното в света. Но това ли е най-важното? По-добре е да има крафт самолети с нотка на ванилия, кардамон и никакъв глутен!"


В цялата тая сделка почти никой не чопна комисионни, а най-важното е, че всички пари под масата влязоха в български ръце и швейцарски банки!zhelyo по донесение от Македонски

Колко такива самолети ни трябват?

Избери отговор!
Край