Най-сетне реформа в БНР: Оставят само администрацията, програмите спират

Jun 11, 2015     zhelyo     4664
БЪЛГАРСКОТО ЕМОЦИОНАЛНО РАДИО - Дългоочакваната реформа на БНР е вече факт, а журналистическите протести могат да спрат.


Генералният директор на медията Радослав Янкулов обяви, че е освободил всички журналисти, водещи, техническия персонал и дори любезните хора, които посрещат гостите на входа и ги водят до съответното студио през еднообразните коридори на контра-пирамидалната сграда.


"Администрацията ще бъде олекотена в своите функции сега, работата ще върви гладко и всичко ще е доста по-олекотено. БНР вече е съвременна медия. Даже е медиа, както по-помпозните досадници се опитват да наложат изписването на думата" - сподели гордо Янкулов.
Така държавното финансиране няма да стига до хора, налагащи про-руски, про-западни и про-безлични позиции в ефир, след като одит на БНР показа, че най-големият проблем на радиото е именно ефирът.


На място на Хоризонт, Христо Ботев, Радио София и 6-те регионални програми ще се излъчват само реклами на Кремиковци, Плама Плевен и КТБ, за да се демонстрира, че БНР е в час с модерните икономически перспективи.


zhelyo

Чия медия е БНР?

Избери отговор!
Край