МВР криело и данни за бежанците, над 2 милиона влезли у нас само през 2014-а

Sep 29, 2014     zhelyo     4548
МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РЕЛАКСАЦИИ - След като от МВР разкриха, че миналата година в София не е имало протести и даже в тоя град от 20 години никой не живее, станаха ясни и точните данни за бежанската вълна у нас.


Статистиците от МВР са преброили само 2 милиона бежанци, влезли на територията ни през тази година, което заедно с тези от миналата година закръгля точният брой на 10 милиона сирийци, иракчани, афганистанци и онези, дето не ядат сърца, но имат ебола.


Бежанците са настанени в 3 873 центъра и са охранявани от 12 жандармеристи и 1 полицейска булонка, сочат още данните от МВР, поискани по Закона за достъп до обществена информация от 34-годишно бебе.
Освен данни за бежанците, от МВР разкриха още, че през последните години по пътищата на страната са се случили 5 катастрофи, а престъпността е в рамките на статистическата грешка и е възможно да не съществува.


По този начин институция затвърди умението си да брои 30 000 човека за 3000 и демонстрира, че се развива в онази насока, от която всички имаме нужда, като под всички разбираме останалите в страната 12 човека население.


zhelyo

Какво знае МВР?

Избери отговор!
Край