Радев свика КС: България трябва да има план за рестарт на света, след като другите народи измрат от ваксини

Sep 2, 2021     zhelyo     12336
ЗАД ГЪРБА НА ГВАРДЕЙЦИТЕ - Пореден Консултативен съвет при президента ще се проведе по-късно днес, на който ще присъстват държавният глава, министри, партийни лидери, синдикати, работодатели и лели с имена, чиято посредна сричка е "ка", имащи цял ден за раздаване на оскъдния си акъл из Интернет.

Темата е как България да изиграе отговорно ролята си на световен лидер, след като по-голяма част от световното население измре или се зомбира от пълните с живак, змийско ДНК и радиоактивни микрочипове ваксини срещу COVID-19, които в много по-малък и незначителен процент са разпространени у нас.

"Очевидно е, че навсякъде другаде ще са туш. Повечето световно население ще изчезне, голяма част ще се изроди, а някои ще мутират до супер-травестити. И както преди 12 000 години, когато българите са основали човечеството и са извадили хората от пещерите, за да превземат Света, така сега отново на плещите на древния ни народ ще падне отговорността да даде ново начало и тласък на люлката на цивилизацията" - анонсира държавническото мероприятие президента Радев.
Очаква се Мустафа Карадайъ и Кирил Петков да се сдобрят, след като се оказа, че нито единият е турчин, нито другият е канадец, а и двамата са преди всичко човеци, които ще трябва да работят за нуждата скоро да се възстанови числеността на човешкото население на Земята.

Предвижда се на срещата да присъстват и лидерите на най-големите партии - Трифонов и Борисов, които да дадат наклон на бъдещите творчески планове на суверена и да заровят томахавките в името на общата цел - репопулацията на Света след неминуемия му крах от ваксините.

Ще се справим ли?

Избери отговор!
Край