Радев търси решение в китайската култура - реди кабинета по фън шуй

Aug 1, 2022     Radoslav Nedelchev     2228
ПРОРУСКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ - Президентът на България ще прибегне до нестандартно решение в търсенето на изход от политическата криза, като се обърне към китайската езотерика, стана ясно на среща на НАТО в с. Славяново.

"Китайците се доказаха като икономика пред целия свят, справят се с пандемията от Ковид и не замесват народа си във война, нека да почерпим от тяхната мъдрост и Ци енергия, посредством изкуството Въздух вода или Фън шуй и да наредим служебния кабинет така", сподели Радев с журналисти.  

"Нека да погледнем с хумор върху ситуацията. Първо всички бяхме фашисти, после всички бяхме страхливци, нека сега всички сме фъншуисти, фъни, не ли?"
По темата за изгонените руски шпиони президентът отговори двусмислено пред представителите на НАТО.

"Това беше грешен ход на българския премиер, защото на всеки изгонен идват трима нови. Аз лично съм се отказал да ги псувам, защото се размножават. 

Президентът каза още, че поради обществения интерес е отправил запитване дали не може вместо кемтрейлс над родината да се разпръсква дезинфектант, както се прави по китайските улици от хора с хазмат костюми.


 

Какви други средства трябва да опитаме за успех?

Избери отговор!
Край