Радан Кънев преби Иван Костов

Aug 6, 2014     zhelyo     5850
ул. КЪРНИГРАДСКА - Лидерът на ДСБ Радан Кънев преби бившия лидер на партията Иван Костов, продължавайки тазседмичните си опити да се превърне в лидер на Реформаторския блок.


Говорителят в оставка на Реформаторският блок е извикал Костов на среща, плащайки му таксито от Драгалевци, за да демонстрира финансово надмощие, след което поръчал на себе си кафе, бисквити и торта, а на Костов унизително - стояла на слънце минерална вода Бачково.


Въпреки тези тактики, Костов не се пречупил, което предизвикало Кънев да му нанесе побой посредством каратистки ритници, шпагатче, няколко бързи шамара и масльонка по носа, след което препикал падналия на земята бивш премиер, за да ознаменува надмощието си.
"Искам да спрат всички спекулации, че делата в Реформаторския блок са контролирани от Бойко Борисов, Иван Костов и Барак Обама. Обама го блокнах в twitter, Костов го набих, а на Бойко Борисов му изтрих телефона от указателите на другите партийни лидери в РБ. Да се знае!" - сподели Кънев как е извоювал независимост за коалицията.


Очаква се в предизборната кампания Кънев да купи Николай Бареков, за да го разхожда на каишка и така да покаже на олигарсите, че не го страхуват.


zhelyo

Какво цели Кънев?

Избери отговор!
Край