Работна среща продължава вече 4 часа, никой не може да се сети защо е била свикана

Jan 12, 2024     zhelyo     6830
В настоящия текст има продуктово позициониране с цел напомняне, че тази година дойде време да си намерите работа и да спрете да висите в Интернет.

КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА - Среща в офиса продължава вече 4 часа, като все още никой няма идея за какво точно е тя. Според източници от мястото на събитието тя е била насрочена още преди празниците, но не е ясно от кого, защо и дали вече не се е провела веднъж.

Първата пълноценна работна седмица след празниците свари целия офис във вяла кондиция за работа и почти нулева памет кой с какво точно се занимава, въпреки че предните работни дни бяха с опреснителна цел.
“Аз не съм сигурен дали съм изобщо за тази среща. Става ли като се сетите и ако е за мен, да ме викнете? Аз ще отида на бюрото си да се опитам по файловете на десктопа да си припомня точно с какво се занимавам" - сподели все още в празнично състояние на духа 2D Artist, който дори не работи във въпросната компания, а три етажа по-надолу - факт, който също е забравил.

Всевъзможни техники за възстановяване на паметта - от прелистване на бележки до групова медитация не са постигнали успех и в момента основната цел на срещата е да разгадае сама себе си.

Човек, който е убеден, че позицията му е Game Mathematician, опита да изчисли вероятността до края на работния ден да бъде постигнат някакъв резултат, но улисан в изчисления загуби равновесие и разля кафето си и му се отщя да се занимава повече, като обеща след Антоновден да си събере мислите и да стане продуктивен.

Имахте ли вече работна среща?

Избери отговор!
Край