ЦРУ елиминира онлайн чичовци и тетки, знаещи тайната защо някъде се е случило земетресение

Feb 9, 2023     zhelyo     4450
HAARP - Централното разузнавателно управление на САЩ елиминира милиони по-информирани хора, след като задкулисните планове на САЩ бяха на ръба да бъдат разкрити за по-широките маси, знаещи 2 и 200 по въпроса с тектоничното оръжие на Пентагона.

Агенти на специалните служби и наемници със специфични умения бяха впрегнати в една от най-мащабните кампании по елиминиране на мишени зад граница, която е предприемана в историята, като така истината продължава да бъде крита от очите на масовото население.

"Изтърваваме нещата, все повече чичовци и тетки си препращат анонимни клипчета и статии по Viber-ите и стават все по-начетени. Не може да прикриваме така лесно, както досега, своите тайни злодеяния. Но са лесни за елиминиране, не ползват VPN, не крият личните си данни, доверчиви са и за половин ден нашите наемници отстреляха повечето, а другите отровиха с колбаси и кашкавали от известна българска марка, която работи за нас по изтребването на мислещите и будни българи" - коментираха наши източници от американското разузнаване.
Ситуацията за американските планове за демонично господство над Света е била силно обтегната, след като много от най-будните българи разкрили причината за опустошителното земетресение в Турция и Сирия, довело до десетки хиляди жертви и огромни разрушения.

"Търпяхме тези хора да разкриват как контролираме времето, какво целим с ваксините и следите по небето, биохимическите ни заводи в Украйна и Казахстан, но прекаляват. Да, все пак сме за свободата на словото, но така свободно да разкриват тайните ни просто не бива. Затягаме контрола в Интернет и вече сме зачислили дронове да следят денонощно онези полуграмотни чичовци и лели, които са на път да разкрият кой и защо създава кризите, войните и катаклизмите в Света. Не си мислете, че щом можем да направим това или онова, не може да треснем някой многознайко чрез отрова за мишки в ракията в мазето му" - предупреждават янките.

Познавате ли такива многознаи?

Избери отговор!
Край