Пускат сценаристите на Слави да дремват в Парламента, докато той протестира навън

May 9, 2017     zhelyo     8872
НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - Станалият традиционен вече протест на Станислав Трифонов пред Парламента продължава и днес.


Водещият ще продължи да настоява волята на над 2 милиона българи да бъде изпълнена и Народното събрание да приеме като закон резултатите от референдума, проведен миналата година с президентските избори.


И днес ще има заплахи, че ще стане като в Македония, макар че българското население е известно с това, че се възхищава на гърците, венецуелците, македонците, пролетните араби и смята, че и тука трябва да стане така, но някой друг да го направи.
Народните представители все още не обръщат внимание на Трифонов и протеста му, събиращ по около стотина свои поддръжника на паметника на Царя-освободител пред Парламента. Не така стоят нещата със сценаристите и основни гости в шоуто му, които бяха поканени да не стоят на дъжда, а докато шефът им протестира, да влизат в сградата на Народното събрание и да подремват.


Трифонов пък обяви своя план да събере хиляди, а не десетки и евентуално стотици за каузата си срещу политическото статукво - ще превърне митинга си в концерт, като вместо балет Магаданс ще танцува Ива Николова от агенция ПИК, което според шоумена би привлякло дори повече фенове, тъй като е доста по-мръснишко от леко облечени момичета с танцувални способности.


zhelyo

Ще стигне ли #ДАНСwithme по продължителност протестът на шоумена?

Избери отговор!
Край