Масов протест, българи пребиха мутри, политици, олигарси

Jun 16, 2015     zhelyo     21058
ОТЦЕПЕН ОТ НАЦЕПЕНИ БАТКИ ХОТЕЛ - Българи въстанаха срещу проваления модел за управление на България, в който малък дял от обществото паразитира над него, възползвайки се от различни привилегии, като издевателства над редовия човек.


Късно снощи след като представител на апартейда паркирал кола, струваща колкото годишния доход на 1000 българи, върху 2 инвалидни места, домашно куче и крака на дете, редови човек му направил забележка, след което мутрата се обадил на себеподобни и спукали от бой българина. Очевидци решили вече да не подминават подобни случаи и отвърнали, а мелето прерастнало в бунт срещу кастата на наглеците, живеещи на гърба на народа.


Мутри, олигарси и политици бяха замеряни с тухли, шишета и цветисти псувни, докато полицията очевидно не бе подготвена за мелето и не успя да предотврати кръвопролития, въпреки традицията полицията да е винаги там, където трябва да се защити представител на управляващата класа.
Очаква се напрежението да ескалира и днес, като държавата съветва мутрите, политиците и олигарсите да се покрият зад 3-метровите си дувари, докато бурята отмине, преди да си го върнат тъпкано, създавайки условия за корупция, неглижиране на работните условия и издевателства над редовите граждани чрез всички елементи на олигархичния модел.


Същевременно представителите на циганското малцинство се присъединиха към протестите на българите, след като заявиха, че им е писнало от циганските барони - ортаци на мутрите и питомци на политиците и олигарсите.


zhelyo

Дали?

Избери отговор!
Край