Ново 20 от Протестна мрежа - поискаха Орешарски да остане

Jul 31, 2014     zhelyo     4124
АПАРТАМЕНТА НА СОРОС В ДИАНАБАД - Протестна мрежа отново разбуни духовете на политическата класа, след като обяви организирането на протест в подкрепа на Орешарски и предоставянето му на шанс като експерт.


"След като задкулисието "освободи" Орешарски, ние решихме да го вземем под свое крило и да го ръчкаме да работи, без да назначава наляво-надясно тулупи" - споделят от Протестна мрежа, предизвиквайки вълна от ревност сред Петър Волгин, Явор Дачков и Велислава Дърева.


Неформалната организация обеща на кабинета Орешарски да го пази от бившите му повелители, които през последните седмици изтърпяха пореден катарзис, признавайки си тезите на хората, протестиращи миналото лято за очевидните корупционни зависимости и олигархични интереси.
"Пеевски и Василев се разведоха и детето остана бездомно. Приемете Протестна мрежа като приемно семейство. Да, няма да му купуваме скъпи неща, но ще получи грижи, топлина и ще може вече спокойно да се бъзика с Бареков" - обещаха юдеомасоничните илюминати от ПМ.


Пламен Орешарски не успя да отговори, застивайки в познатата физиономия с уста, отворена в първата буква от думата оставка.


zhelyo

По-добро задкулисие зад Орешарски ли ще е Протестна мрежа?

Избери отговор!
Край