Службите: Конспирация, протестиращите се познават!!!

Jul 29, 2013     zhelyo     7196
Всички протестиращи срещу Орешарски, които се познават помежду си, са част от крупна схема, целяща смяната на правителството, разкриват от Държавната агенция по национална сигурност. Според разработките на службите, няма как за 45 дни вечерни разходки и още 20 дни сутрешни кафета, протестиращите да се запознаят, да си говорят и да синхронизират идеите си за протести.


"Няма как тези хора да се запознаят, да се организират и да си разменят фейсбуците. Това е грандиозен заговор и всички са купени. ПР-и, адвокати, журналисти, лекари, търговци, безработни, програмисти. Толкова различни хора, а така хубаво се организират!" - обясняват от ДАНС.


От МВР подкрепят тезите на агенцията, като споделят, че дори на тренираните служители на Жандармерията е било трудно близо 10 часа да изведат 30 депутати от тежко охраняван от тях самите периметър.
"Няма как, организирани са на сериозно ниво. Толкова са нагли, че не крият, че се познават, дори се снимат заедно и си качват снимки във фейсбук. Но протестиращите са разгадани, зад тях стоят Марк Цукърбърг и Туи Тър." - обяви Цветлин Йовчев какво му е донесено от 30-те хиляди служители, впрегнати да разследват всеки по 2-3-ма протестиращи.


Пламен Орешарски одобри докладите на службите: "Виждате ли, крупни интереси искат да свалят правителството! Аз ви казах, че адски интереси стоят зад протестите и по-добре да сме с олигарсите на предишното правителство, отколкото да се предадем на следващите, дето се запонзават и си стават приятели за месец и половина!"


zhelyo

Вярно ли е според вас?

Избери отговор!
Край