Програма на деня на отворените врати в Парламента

Apr 11, 2018     Andy     3479
Искате да се докоснете до ерудиция и демократизъм от ново и непознато за ЕС ниво? Вие сте дама от държавната администрация на малко над средна възраст и мечтаете да се снимате с големия държавник Цветан Цветанов и да публикувате снимката във Facebook? Обичате Вежди и киноа?

Това е вашият шанс, защото след празниците, крепителите на статуквото са намислили да ни поканят в своя втори дом - Парламента. Събитието ще се проведе в най-щастливия ден - петък тринайсти:

Програма (13 април, 2018г.):
8:00 - 9:00 Закуска за дами с яйца с Цецка Цачева. В депутатския стол.

9:00 - 10:00 Семинар Как да избягаш от скуката със специален гост доскоршния директор на затворите. Цецка няма да участва, защото по това време още ще се чука с дамите с яйца.

10:00 - 11:00 Уъркшоп Да направим най-вкусните пирожки с големия приятел на руската кухня Волен Сидеров.

11:00 - 12:00 За най-малките: Седни в скута на Делян. Всеки мъничък сладичък гост може да седне в скута на г-н Пеевски и да си пожелае нещо. Все едно не е Великден, а Коледа! Поръчките може да варират от количка Опел до играта Монопол. 

12:00-13:00 Обяд с фреш и киноа от здравословната кухня на шеф Вежди Рашидов
13:00-14:00 Нетуъркинг игра: Отгатни: влечуго или депутат на Марешки?

14:00-15:00 Сесия за уърк-лайф балънс: Как да обръщаме достатъчно внимание на роднините? - Делян Добрев

15:00-16:00 Уъркшоп за ефективно ползване на социалните мрежи - води Таско Ерменков по гащи и потник

Народният представител от ДПС Йордан Цонев ще закрие Отворените врати с молебен и неговата вдъхновяваща сесия Божият поглед в парламента.

Поканени са всички! Нека се сближим на този светъл мирянински ден! Депутати, министри и обикновени хора: в едно! Който устиска целият ден без да отиде до тоалетна, заради наситената програма, ще бъде откаран до дома си с автомобил на НСО!
 

Ще отидете ли?

Избери отговор!
Край