Проблемен кабел се е появил в София от Самоков

Feb 18, 2021     beasta     4893
ОНЛАЙН МЕШЕРЕ - Независимо разследване за други проблемни кабели из столицата стигна до неочаквани разкрития. Докато институциите си прехвърлят топката като хандбалисти за това кой отговаря за кабелите, бдителен и паметлив гражданин посочи един главен кабел, като проблемен източник на напрежение в буквален, и в преносен смисъл,

Според Никой Теслата има проблемен кабел, който през ноември т.г. ще отбележи 12 години, откакто е монтиран в София.

Имаше повреда, която беше ремонтирана 143 пъти, шест от тях бяха с изолирбанд, а останалите със свински опашки, прозрачно тиксо и затваряне на очи. За съжаление тук не можем да глобим електрическото напрежение, защото е опасно.”, коментира кабелът, след като беше разобличен, но отхвърли възможността да се откаже от заеманата си позиция, защото се е оплел с множество други проблемни кабели.
Кабелът в началото изгеждал даже ОК и никой не подозорал, че е способен на бели и свинщини, каквито правели други, доста по-очевидни такива кабели.

Междувременно гневните граждани бяха помолени да потърпят безобразията на кабела още малко, защото много неща не са готови, но пък веднъж като станат, а после пък и като ги ремонтират 200-на пъти, всичко изведнъж ще стане прекрасно.

Какво да се прави с тоя кабел?

Избери отговор!
Край