Жертви на популярните каси изкупиха билетите за софийския LiveAid

Jul 12, 2016     zhelyo     9105
ДУПНИЦА, СЛИВЕН, ТАКИВА МЕСТА - Чичовци и лели, нашили изненадващо големите си спестявания в популярни каси, започнаха седмицата с еуфория.


В очакване на огромните си лихви въпросните клиенти на не-точно-банковите институции изтеглиха бързи кредити, за да се наредят сред първите, закупили си билети за грандиозния мегаконцерт в София с гости Миг Джагър, Джъстин Тимбърлейк, Бруно Марс, Сашка Васева и Лучано Павароти.


"Ние сме фенови на Мик Джангър, на Бийонсе, на Софи Маринова, на Дейвид Бекъм и на всичките" - в еуфория бяха хората, чийто кортекс може би е фугиран в черепната кухина с фъстъчено масло.
Както е известно, изневиделица бе обявен благотворителен концерт на Националния стадион в София, който ще се проведе след по-малко от три месеца, ще пребори световния глад и няма нищо съмнително, че цялото събитие изглежда все едно е измислено в тоя сайт.


Министерството на Туризма и Министерството на Културата вече официално са партньори на събитието и са обявили поръчка за 12 милиона евро за създаване на лого на Sofia LiveAid 2016.


zhelyo

Ще има ли грандиозен спектакъл?

Избери отговор!
Край