При зрелищна акция на Прокуратурата бе задържан Младен Михалев - Маджо

Aug 10, 2020     zhelyo     15625
СИЙКА & DESTROY - Прокуратурата задържа и обвини бизнесмена и съосновател на групировката СИК от 90-те години Младен Михалев - Маджо по обвинение в държавна измяна.

Причина за акцията на специалната прокуратура е публикация в сензационна агенция ПЛИК, в която има приложени видеодоказателства, според които е безспорно, че Христо Иванов от Демократична България е уговорил с Маджо да е премиер.

"Ние не закачахме Маджо досега, защото си мислехме, че още са приятели с Борисов. Все пак той, Пашата и Венци Стефанов уж си бяха колеги и приятели. Объркали сме се, но добре, че следим определени медии, за да ни насочат кои са наши и кои не са" - коментираха от държавното обвинение.
Имащият участие в редица бизнеси, сред които туристически обекти, банка, застраховане и футболен клуб бизнесмен е получил мярка за неотклонение 72 часа, но се очаква тя да бъде удължена, тъй като е възможно лицето да продължи да плаща за протестите.

Потърсен за коментар и при отдадена възможност да се покае за събитието от снощи, при което истината лъсна, Христо Иванов обяви, че ако бе получил пари от Маджо, щеше поне да си смени ризата, но бдителни граждани в Интернет реагираха с "така ти е удобно да си мислим!" и не повярваха.

На кой кръг е лоялен Маджо?

Избери отговор!
Край