Задържан е първият човек, който не разбира биткойните

Oct 26, 2017     zhelyo     8347
ВРАЦА - Преди около 83 минути беше задържан единствения в България човек, който си признава, че не разбира биткойните и не знае дали са революция във валутите или шмекерия.

Мъжът е задържан за 72 часа, като се очаква прокуратурата да удължи мярката, защото такъв човек може да срине биткойновата система или рязко да вдигне цената на биткойните.

"Нямам мнение. Не мога да преценя дали и как точно биткойнът може да промени концепцията ни за пари. Тя и понастоящем е много сбъркана и по-голямата част от парите в света така или иначе са виртуални. Сигурно са и крипто, не знам" - споделя рецидивистът.
Мнението на престъпника може да се окаже най-ценното мнение за биткойните досега, като моментално хора, искащи виртуалната валута да промени цената си в една или друга посока, обградиха РПУ-то във Враца с надеждата да го убедят в правотата си.

"Ако задържаният каже, че смята биткойн за новата глобална валута или пък, че е един балон от спекулации, това ще бъде истината. Всички се преструваме, вярваме и създаваме стойност на биткойна с консенсус. Поради това, че той сега няма мнение, обаче - това значи, че когато придобие мнение, то ще е истината!" - коментират криптоексперти с различни мнения.


По сигнал от Македонски

Какво са биткойните?

Избери отговор!
Край