Пускат празнични комплекти за промяна на системата

Nov 27, 2018     Македонски     2047
ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА - Първите мерки да се прекрати продаването на немска шунка, която не свети в тъмното, дадоха своите резултати и народа го очакват много светли празници.

"Нуждите на българския потребител вече са ни по-важни от преди, защото ни разследват. Поради тази причина ние пускаме комплект за промяна на системата!" - анонсира новата линия продукти маркетинг-директор от верига магазини, докато се наслаждаваше на четворно лате мезо макиато-боровинково хърши, caramel handjobed biscuit crunchy Instagram filler кокос.  

Комплектите са с няколко приставки за промяна в политическата, съдебната и финансовата система, скоро се очаква да се пуснат и селектирани серии за промени във футбола, медийната регулация и слагането на толкова аспирин в трушиите на майка ти.
"Както виждате, промяната винаги е в ръцете на бизнеса и за това не ме карайте да изляза със секретарката ми на протест в Бали!", добави Кирил Домусчиев.

Баби споделиха, че никой не мисли за пенсионерите и че това си личи, защото няма приставка за промяна на пенсиите. На тази критика от едрия бизнес отговориха като пратиха още двама стажанти от УНСС да се потят пред камерите и в интернета.

Македонски

Какви са тия пакети?

Избери отговор!
Край