Пускат всички учебници и помагала от 1 до 12 клас на .pdf, за да не се пренася вирус по страниците

Aug 30, 2021     zhelyo     6835
МОН - Учебната година ще започне с пълна реформа на носителите на учебници, учебни помагала, сборници, помощни тетрадки и алманаси, които учениците ползват.

За да се избегне преноса на китайски бацил, индийски щам, британски вариант и нигерийска мутация, ще се ползват само електронни варианти на пособията.

"Обикновено по това време на годината започват борсите за учебници, миналогодишните се продават, купуват се за тази година, само лудите не си купуват втора употреба или балъците, на които им искат преиздадения, защото има пренареждане на страниците" - очертава ситуацията човек от МОН, когото ще именуваме Мони, защото е кръстен на баба си Моника.
Опасенията са, че при толкова пипане на хартии ще се пренесе заразата, а и повечето деца са глупави и имат нужда от родителска помощ и ще заразят по тоя начин техните, опитващи се да им изкарат пари за ново телефонче, но и да им помогнат да влязат в гимназия, до която поне се стига с рейс от градския транспорт.

"Сега всеки учебник ще може да се зарежда на телефон, таблет, лаптоп, смарт-часовник или прахосмукачка-робот. Рискът от заболяемост, разболяемост, заболеваемост и прочее се смалява, а и децата няма да носят раници с размерите на гардероба на сексуално фриволна и трайнонеобвързана жена на около 30."

Ще сийдвате ли?

Избери отговор!
Край