Правителството се обяви за болно, ще прекара цял ден в леглото, гледайки Suits

Mar 5, 2015     zhelyo     3928
ВКЪЩИ - След вчерашната драма с оставката на вътрешния министър, днес Кабинетът Борисов 2.0 обяви, че е настинал и ще си остане вкъщи.


Правителството смята да се излежава поне до 12, да си направи закуско-обяд и после цял ден да гледа последния сезон от адвокатския американски сериал Suits, чийто последен епизод излезе по торентите днес сутринта, а защо и да не пробва тоя новия крими-сериал с фантастичен елемент Forever.


Министерският съвет обича сериала Suits, като припознава себе си в един от главните герои - Майк Рос, който чрез измама става един от най-добрите адвокати в Ню Йорк и въпреки компромисите, работи за общото благо и защитава умело корпоративните интереси на клиентите си.
"Заредил съм μTorrent-а с филми, но от няколко месеца все нямам време да ги изгледам. Е, дойде време за ядене на шоколади в леглото и филмов маратон" - сподели депресираното правителство.


Довечера правителството ще си поръча пица, ще изгледа филма за Мойсей и Рамзес, който вчера излезе на в Замундата и ще си легне, цъкайки facebook на телефона, докато заспи.


zhelyo

Какво бихте препоръчали на правителството да гледа?

Избери отговор!
Край