ПП-ДБ с план да обучат BgGPT да бъде Мария Габриел и да вземе втория мандат

Mar 27, 2024     zhelyo     1267
ВСЕ ОЩЕ ИМА ШАНС - Лидерите на ПП-ДБ Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов родиха нов гениален план, за да не се иде на избори и да се реализира вторият проучвателен мандат.

Те ще ангажират BgGPT с мисията да изпълни ролята на Мария Габриел и да получи папката от президента, без никой да разбере, че това не е истинската звезда на европейската политика.

"Много е трудно един чат бот да се престори на такава ярка личност, каквато е Мария Габриел. Нейният уникален изказ и силно характерни идеи и умения да отстоява себе си са практически невъзможни за имитация, но ще се опитам да дам всичко от себе си" - обещал езиковият модел, след като разбрал, че съдбините на България зависят от това дело.
Предвижда се BgGPT да си измисли министри, които да изрецитира пред Румен Радев, който да се опита да сдържи смеха си отново.

По този начин лидерите на ПП-ДБ искали да покажат, че не искат властта за себе си, а са готови да я споделят с ярките и самостоятелни личности, спуснати от Бойко Борисов.

Ще успеят ли?

Избери отговор!
Край