ПП-ДБ предлагат десет златни кюлчета и тон суджук на Борисов, за да се върне в преговорите

Mar 27, 2024     zhelyo     2278
ИДИМИДОЙДИМИ - Нищо не е загубено и шансовете да се случи нов кабинет в рамките на настоящия Парламент са големи. В това са уверени от ПП-ДБ, които предложиха на Бойко Борисов нови отстъпки, за да подкрепи сглобка от втория мандат.

"Освен премиерски пост и да не пипаме на Пеевски вътрешния министър, събрахме за 10 златни кюлчета и тон суджук с 14% съдържание на възобновяеми буби" - сподели Кирил Петков, дрънкайки с ценните металчета игриво, сякаш разсейва бебе с връзка ключове.

Към предложението е добавено и предложение Асен Василев да гони топките на следващия мач с участието на лидера на ГЕРБ, когато не му хване фалцът и топката излети към Исперих.
Очакванията са с жестове и смирение европейското бъдеще на България да не бъде изгубено като пътна карта за развитието на газопреносната система и все пак да се опита още малко унизителен цирк с втория мандат.

"Хората се забавляват, а и пролетта е идеално време за нови любовни трепети. Мата Хари този път ще снима с по-хубав телефон" - смигна и Атанас Атанасов, яхнал Христо Иванов на конче, за да привлече вниманието на Борисов.

Ще има ли още поне мънинко преговори?

Избери отговор!
Край