Последно 10: Боршош ще управлява НДК през уикендите!

Jul 3, 2017     zhelyo     5469
НДК - Пореден обрат в сагата с НДК назря като смокиня на смокиново дърво, когато е сезонът за зреене на конкретния плод. Това научи Не!Новините посредством любопитство и врене на носа.


Напусналият директор на учреждението Мирослав Боршош все пак ще остане управленец на великолепната институция, но само през уикендите и за Великден или Коледа (само едното в съответната година).


Новината идва седмица, след като Боршош бе освободен, върнат на поста и сетне го напусна, заради това, че не бе успял да се разбере с Лиляна Павлова кой повече да си щипе от бездънната каца, наречена държавно финансиране за неща, с които може да се прави PR.
Поне по време на председателството на ЕС директор за делничните дни и другия голям християнски празник ще е про-западно ориентираният Мирослав Гаспачов, който също е такъв тип човек, дето носи шал на закрито, дори когато не е студено.


Все пак експерти по ситуацията твърдят, че е съвсем възможно Боршош да бъде назначен за шеф на ДАНС или поне да замени Петя от Канал 3 във Фейсбука на Бойко Борисов.


zhelyo

Какво искате от НДК като човек?

Избери отговор!
Край