Спипаха полицейско куче с подкуп

Nov 6, 2014     zhelyo     10179
ПЛОВДИВ - Полицейската немска овчарка Фреди бе задържана по време на приемане на подкуп във формата на паднала мръвка от дюнер при спецакция на конна полиция.


"Следим Фреди от доста време. Видяхме как от видимо съмнителен мъж пада месо от дюнер на улицата и само 2 минути след това полицейското куче мина и го изяде. Много хитра схема, която разкрихме, дано нямаме повече такива колеги" - обяви инспектор Котарашки от конна полиция, който устроил преследване на Фреди с три коня, велосипед и пони.


Близки до Фреди обаче заподозряха разчистване на стари мерки в полицията, след като преди месец 4-годишната немска овчарка лаела по полицейските коне, сякаш са поне хеликоптер.
"Имат зъб на Фреди и само гледат как да го разкарат от полицейската слъжба. Миналата седмица се опитаха да го хванат с белязани пръчки и клонки, както и да го уличат в полицейско насилие над плюшена играчка. Е, сега успяха да го пипнат" - споделят колегите на фреди - 3-годишен рийзеншнауцер на име Фридрих и 10-годишна немска овчарка на име Фредерика.


Това е вторият случай на задържано заради корупция полицейско куче през последния месец, след като друг четириног полицай бе хванат да търси наркотици за лични нужди през свободното си време.


zhelyo


 

Виновно ли е кучето?

Избери отговор!
Край