Мъжът от Петте кьошета глобен от КАТ, задето не взел нито един подкуп

Sep 20, 2013     zhelyo     13885
След като се разбра, че КАТ ще глоби с 300 лева  Коста Кръстев, проявил смелост и самоиниацитива, регулйирайки движението по време на повреда на Петте кьошета в София, стана и известна истинската причина затова.
 
 
От КАТ признаха, че са бесни, задето мъжът цял час е имал контрол над движението, а не е прибрал дори и една почерпка на стойност от стандартните 20 лева за изключени фарове или пък нещо по-така за липсваща гражданска. 
 
 
"Момчетата се сърдят, щото шофьорите ще си помислят, че има честни и добри хора по пътищата. Една 10-ка да беше взел на някой без колан, нищо нямаше да кажем и щяхме да си затворим очите сякаш сме видяли Максим Стависки пиян, ама сега бива ли..", коментира началник на отдел "Ще пишеме ли или ще почерпиш".
 
 
В същото време от Столична община обявиха, че започват с разкъртването на възлови кръстовища, за да поддържат чувството на некомфортност, с което жителите на столицата са свикнали. 
 
 
Към гражданското възмущение от глобата се включи и популярният майор Костов, който тъкмо се бил зарадвал, че в рисунките си ще включи и друг персонаж, освен лишените от мозъчни извивки толстолоби.

beasta

Трябва ли Коста да плати по-солидно обезщетение на КАТ?

Избери отговор!
Край