Неочаквано, брат! Намереният мъртъв в Пловдив всъщност е Честър Бенингтън!

Aug 1, 2017     Debnadaviebna     3891
НОВО ДВАЕСЕ - Нов обрат в разследването на случая с намерения мъртъв бизнесмен в Пловдив - оказва се, че това е всъщност наскоро посегналия на живота си вокал на групата Линкин Парк Честър Бенингтън.


Припомняме, че Честър Бенингтън беше намерен да си виси вкъщи в Калифорния на 20-ти юли. Разследващите все още не знаят как се е озовал и в Пловдив, където е бил намерен на 26-ти юли. Вече бе установено, че намереният се е самообесил с две деветмилиметрови въжета от упор в тила през сърцето на краката, и после е скрил примките, както и оръжието, от което са изстреляни.


Разследването също е озадачено от предсмъртното писмо, което беше открито в джобовете му чак след три дни интензивно тарашене.
ГДБОП пък работи по версия, че в Пловдив е било забелязано организирано престъпно куче да влачи рейс с въже, и предполага, че това може да е едно от въжетата, с които лицето с инициали Ч точка Б точка се е простреляло от упор в тила два пъти. Кучето е влачило рейс, но е било вързано на едно място.


Специализираните органи съобщиха също така, че са се свързали с екстрасенс, с чиято помощ да могат да предвидят бъдещи неочаквани обрати в разследването. За момента разследващите отказват да отговорят на въпроси дали самоубийството може да е свързано с неуспешни сделки с криптовалути.

Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg

Защо се самоубиват толкова неясно хората?

Избери отговор!
Край