ИЗВЪНРЕДНО! Пеевски продава дяловете си в Цацаров

Feb 23, 2016     zhelyo     8218
Х-Л ИЗТОЧЕН БЕРЛИН - "Оттеглям се от акционерно участие в "Сотир Цацаров". Това заяви ексклузивно пред медия №37 депутатът от ДПС Делян Пеевски.


На въпрос на медията ни - защо предприема тази стъпка, Пеевски отговори: "Заради постоянните спекулации около моето име и главния прокурор".


"През последните седмици в медиите зачестиха опитите за умишлено дискредитиране на „Сотир Цацаров“, чрез използване на моето име за отправяне на неистински внушения, свързани с дейността на главния прокурор. Целта на подобни действия е името на „Сотир Цацаров“ да бъде тенденциозно замесено в политически интриги от моите опоненти, което аз категорично не мога да допусна. Не мога да допусна също, негативната кампания да засегне над десетте членове на ВСС, чиито поминък зависи в голяма степен от дейността на „Сотир Цацаров“.
"Имайки предвид това, заявявам, че излизам от акционерната собственост на „Сотир Цацаров“, като дружеството акционер, чийто мажоритарен собственик съм, продава дяловото си участие.

 

„Сотир Цацаров“ е от съществено значение, както за националната икономика, така и за производителите на правов ред в страната, поради което "Сотир Цацаров" трябва да бъде защитен от всякакъв род посегателства и недобронамерени действия".    


Прокопи Ивов

 
 

Кой ще купи Цацаров?

Избери отговор!
Край