Пеевски: Намерих 205 милиона в пъпа си, ваши ли са?

Jul 15, 2014     zhelyo     7019
ХОТЕЛ БЕРЛИН - Тази сутрин детето-чудо на свободния пазар Делян Пеевски оповести, че е намерил сгушени в пъпа си 205 милиона лева и попита чии са, за да ги върне.


"Почувствах се гладен и ме мързеше да ставам, да бръкнах, за да подъвча малко мъхче от пъпа, но вместо това имаше един ТИР с банкноти" - споделя успелият млад мъж, следовател, директор на пристанище, заместник-министър, шеф на ДАНС, медиен експерт и любим приятел на абитуриентите в Сърница.


Депутатът от ДПС твърди, че няма спомен някой да е оставял пари в пъпа му наскоро, но и признава, че понякога е разсеян и няма как да е сигурен, защото наскоро дори станал собственик на Булгартабак, без да разбере.
"Не знам, нека този, на който са тия пари, да си ги вземе. Аз не ги искам, понеже имам максима да не пипам нищо от милиард надолу" - споделя Пеевски пред медии, обяснявайки, че ще се разходи из квартала си, за да разлепи обява, че е намерил пари и търси собственика, за да ги предаде.


Това е втори случай в последните дни на намиране на нещо в пъп, след като главният прокурор Сотир Цацаров намери в пъпа си кредитни досиета за 3.5 милиарда лева.


zhelyo


 

Чии са парите?

Избери отговор!
Край