Партията на кебапчетата почерпи електората си с хора

May 1, 2014     zhelyo     4091
ГОДЕЧ - Партията на кебапчетата, известна още като 60/40, започна своята предизборна кампания, щедро черпейки скарактората (електората сред месните продукти) си с хора.


Кандидатът за евро-кебапче от листата на 60/40 Свиньо Телешки обеща на избирателите си по-качествени подправки и по-малко съдържание на модифицирано нишесте.


"Цър-пър! Традиция си е, докато мушнем по един човек в хлебче, да си споделим проблемите, да си изразим надеждите и да се консолидираме около общи планове. Аз съм сред кебапчетата, не се крия зад охранителна вакуумна опаковка в някой хладилник, чакайки по-добри времена" - споделя основният кандидат на кебапчената партия.
"Това е чист популизъм. Нима скарата у нас е станала толкова глупава, че да бъде заблудена тъй лесно с безплатен човек, който и иначе струва по 60 стотинки?" - цъкаха с език по политическата посредственост противници на партията, обвиняващи я в демагогия, клиентелизъм и основен режисьор на корпоративния вот.


От Националното движение на кюфтетата пък съобщиха, че след събора на кебапчетата голяма част от скарактората е била със стомашно разстройство от хора с изтекъл срок на годност.zhelyo по внушения от синьокракото буби

Как да преборим популизма сред мешаната скара?

Избери отговор!
Край