Обявените за персони нон грата руски дипломати не искат да си ходят, службите викат Жоро Игнатов

Mar 23, 2021     zhelyo     5613
РУСКОТО ПОСОЛСТВО - Двамата руски дипломати, които вчера бяха обявени за персони, които са по-нон грата от казанлъшки филмар с Тигра, не искат да си ходят.

Поради сложния казус държавните служби са предприели иновативен ход и са повикали водещия и редактор на Съдебен спор да говори с руснаците, да им влезе в положение и все пак да им каже да се вразумят.

Очаква се Жоро Игнатов да отиде в посолството на Руската федерация с камери и да изясни обстановката, но е казал, че за него презумпцията за невинност не може да отпадне и ще се отнесе към дипломатите както към всеки очевидно разбил живота на близките си ответник.
Предвидено е при отказ да си тръгнат, в събота и двете страни да се явят в студиото, за да изложат противоречието си на най-тежкото изпитание - мнението на кибиците в студиото на Съдебен спор.

"Да, първият добър ход на българските власти е това. Имаме доверие на товарищ Игнатов за разлика от останалата част от българската съдебна система. България бе почнала да се набира на стълби като Джоузеф Байдън, но е добре, че се вразуми" - коментира руският посланик Елеонора Митрофанова.

Виновни ли са?

Избери отговор!
Край